AllesWerkt is opgericht door Tom Pelckmans. Tom is zijn carrière begonnen als adviseur en verkoper bij Philips in Eindhoven en raakt al snel in eigen kring bekend als de ‘ technische jongen die overal verstand van heeft en oplossingen denkt.’ Na een aantal jaren opent hij CoolGoodies; een semi-hip bedrijf in de jaren ’90 online de nieuwste gadgets verkocht maar ook IT-netwerken onderhield bij grote en kleine ondernemers. Het bedrijf groeide langzaam uit tot een technische AV en IT verzamelplaats, al werd de gecombineerde dienstverlening tussen Audiovisueel en ICT steeds lastiger onder de naam CoolGoodies te plaatsen.

Met AllesWerkt is in 2013 het tweede leven begonnen van het voormalige CoolGoodies. AllesWerkt levert een snelle service aan verschillende bedrijven zals banken, loodgieters en reclamebureau’s maar ook aan opstartende ZZP-ers en particulieren die professionele thuis hulp nodig hebben om hun apparatuur naar behoren te installeren en aan te sluiten. De combinatie van ervaring en actuele kennis van zowel audiovisuele als computertechniek maken AllesWerkt tot een uniek bedrijf. Men installeert net zo makkelijk een HD tv met surround sound zonder dat de kabels te zien zijn als het aanleggen van een thuis netwerk bij een ZZP-er. Grotere bedrijven kiezen voor AllesWerkt omdat ze een slimme en werkende oplossing willen voor hun uren registratie systeem, een betrouwbaar back-up systeem zoeken, makkelijk willen bellen via Internet of een systeem beheerder op afstand nodig hebben.

Met een team van zelfstandige professionals bouwt AllesWerkt de naam en de dienstverlening verder uit. AllesWerkt denkt gevraagd en ongevraagd mee over oplossingen die maar één doel hebben; om er bij u voor te zorgen dat Alles Werkt!