Wie vandaag de dag een bedrijf heeft, kan niet meer zonder een computer. Best vreemd dat we daar zo afhankelijk van zijn geworden, hoe deden we dat 20 jaar geleden ook al weer? Dankzij snelle technologie zijn we in staat om efficiĆ«nter te werken en belangrijke bedrijfsinformatie ‘real-time’ in te zien; op kantoor en onderweg. De computer en het netwerk is daarmee het hart van iedere onderneming geworden. Maar hoe wordt uw computer eigenlijk onderhouden?

Uw auto brengt u regelmatig naar de garage voor een onderhoudsbeurt waarmee u de kans verkleint op stilstaan langs de weg. Met uw computer zou u dit eigenlijk ook moeten doen; voordat het te laat is en uw harde schijf, server of databestanden crashen. AllesWerkt adviseert bedrijven, groot en klein, hoe zij het beste hun computer(s) en netwerk kunnen onderhouden. Wij monitoren computer systemen en waarschuwen u tijdig als de parameters niet goed staan. Op verzoek kunnen we op afstand uw computer ‘bijstellen’ waardoor u zonder storingen kunt blijven doorwerken.

AllesWerkt levert een aantal succesvolle diensten voor het MKB; informeer naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.

AllesWerkt staat garant voor een zorgeloze, schaalbare en betaalbare ICT omgeving. Ondernemen zonder zorgen bestaat niet, maar de zorgen voor uw ICT omgeving kunt u met ons delen. Wij zorgen er dan voor dat alles werkt!