Uw vakantiefoto’s bekijken op uw televisie, uw verwarming intelligenter en het licht gaat aan alsof u thuis bent? Of gewoon die oude home cinema set weer laten werken zoals vroeger? Die grote Flat TV nu dan toch maar aan de muur hangen? Voor iedereen die wel gebruiksgemak wil maar niet de kennis of het geduld heeft om alles vlekkeloos te laten werken, is AllesWerkt een uitkomst voor hulp aan huis of op kantoor!

OVER ALLES WERKT

“doe wat je zegt en zeg wat je doet”

“De combinatie van ervaring en actuele kennis van zowel audiovisuele als computertechniek maken AllesWerkt tot een uniek bedrijf.”

AllesWerkt levert een snelle service aan verschillende type klanten, particulier en zakelijk. We installeren net zo makkelijk een HD tv met surround sound zonder dat de kabels te zien zijn als het aanleggen van een draadloos netwerk thuis of op kantoor.

AllesWerkt denkt gevraagd en ongevraagd mee over oplossingen die maar één doel hebben; Om er bij u voor te zorgen dat Alles Werkt!

  • Versnellen PC, Virus verwijderen, Data recovery, Data overzetten

  • Bedraad of draadloos, van alle providers en diensten Ziggo, KPN, Tele2, Spotify, NetFlix

  • Laptop scherm gebarten? Toetsen afgebroken? Reparatie is meestal rendabel! Ook voor iMac en Macbook!!

  • Mooie nieuwe TV gekocht en u krijgt het niet goed aangesloten? Of de wifi printer doet het wéér niet?

            

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP, MISSCHIEN ZORGEN WE ERVOOR DAT MORGEN ALLESWERKT!

Bel, mail of Whatsapp    Uw PC is traag, of is het toch internet wat traag is? Is uw wifi netwerk wel veilig? Heeft u wel een backup van uw gegevens als er iets gebeurd? Uw harddisk is gecrasht, wat nu? Als ondernemer wil u gewoon ondernemen en niet wakker liggen over dit soort zaken. Maar ook privé is het steeds belangrijker om deze zaken op orde te hebben en te houden. AllesWerkt staat voor u klaar bij calamiteiten en preventieve acties!