Businessman multitasking

Wie als ZZP-er werkzaam is, kiest voor zelfstandig werken zonder personeel in dienst. Als zelfstandig ondernemer zonder personeel geniet u veel vrijheid en flexibiliteit, maar u moet daardoor ook veel zelf doen. Een storingsvrije computer omgeving is dan essentieel want het maakt niet uit wat u doet; van schoonheidsspecialiste, taxichauffeur, verpleegkundige, journalist, fysiotherapeut, pr adviseur, grafisch vormgever, effectenmakelaar of jurist, iedereen wil zijn administratie op orde hebben én behouden.

Zaken als het opzetten van een thuis netwerk, mobiel gesynchroniseerd zijn met de agenda en de zekerheid dat alles wordt opgeslagen met een automatische back-up zijn voor een ZZP-er essentieel om professioneel te kunnen werken. AllesWerkt helpt ZZP-ers en startende bedrijven met het slim en efficiënt opzetten van een IT omgeving. Daarbij kijken we naar schaalbaarheid zodat uw systeem met u mee kan groeien.

AllesWerkt biedt een aantal diensten aan die interessant zijn voor  iedere ZZP-er die zijn of haar bedrijf professioneel wil laten werken.

Remote Management & Monitoring
Managed AntiVirus
• Online backup
Hosted Voice/ VoIP, ook wel bellen via internet genoemd
• On site Support tbv Calamiteiten en Preventief onderhoud