alles-werkt-in-actie-almere-amsterdamAllesWerkt levert een snelle service aan verschillende type bedrijven varierend van banken, loodgieters tot aan reclamebureau’s. Maar ook aan (opstartende) ZZP-ers en particulieren die professionele thuis hulp nodig hebben om hun apparatuur naar behoren te installeren en aan te sluiten.
De combinatie van ervaring en actuele kennis van zowel audiovisuele als computertechniek maken AllesWerkt tot een uniek bedrijf. Men installeert net zo makkelijk een HD tv met surround sound zonder dat de kabels te zien zijn als het aanleggen van een (thuis) netwerk bij een ZZP-er.
Grotere bedrijven kiezen voor AllesWerkt omdat ze een slimme en werkende oplossing willen voor bijvoorbeeld hun uren registratie systeem, een betrouwbaar back-up systeem zoeken, makkelijk willen bellen via Internet of een systeem beheerder op afstand of ter plaatse nodig nodig hebben.

Met een team van zelfstandige professionals bouwt AllesWerkt de naam en de dienstverlening verder uit. AllesWerkt denkt gevraagd en ongevraagd mee over oplossingen die maar één doel hebben;
Om er bij u voor te zorgen dat Alles Werkt! Neem voor een oplossing op maat contact op met directeur/eigenaar Tom Pelckmans via 036 2600550.